Wij zijn geopend op afspraak, dit kan online of telefonisch. Wij zetten de koffie voor je klaar!

Wil je een karakteristieke, mediteraanse uitstraling in jouw badkamer, keuken of toilet? Met de handvorm tegels van VHS Tegeldomein creëer je in elke ruimte een authentieke sfeer.

Wij hebben een breed assortiment handvorm tegels in diverse afmetingen. Met zorg gemaakt en geselecteerd voor jou. Bekijk alvast welke tegel bij je past of maak een afspraak voor een persoonlijk stijladvies.

Wat zijn handvorm tegels?

Handvorm tegels zijn tijdloos en razend populair in Nederland. De keramische tegels zijn geheel of gedeeltelijk met de hand gemaakt, waardoor elk tegeltje een unieke uitstraling heeft. Geen strak afgewerkte tegel, maar een karakteristieke tegel met een grillig randje. Ideaal als je een ruimte wat meer kleur of sfeer wilt geven.

Handvorm tegels voor in de badkamer of keuken

Krasbestendig, duurzaam en eenvoudig te reinigen: een handvorm tegel biedt alle voordelen van keramiek. Dit maakt handvorm wandtegels uitermate geschikt voor in de badkamer of de keuken. Maar vergis je niet. Het karakteristieke tegeltje is inmiddels ook een graag gezien item in andere ruimtes in huis. Als aankleding voor de schouw of als eyecatcher in het toilet bijvoorbeeld.

Onze collectie handvorm tegels

Onze ruime collectie handvorm tegels brengt je terug naar vervlogen tijden. Tijden waarin ambacht, puurheid en sfeer samenkwamen. Onze karakteristieke tegels stijl zijn er in diverse formaten en kleuren. Zo hebben we de populaire vierkante handvorm tegels (10×10 cm), maar kunnen we de tegels ook leveren in andere maten, zoals 10×20 cm.

En voor welke kleur ga je? Past een handvorm tegel in het groen in jouw interieur? Of kies je liever voor roomwit of zwart. Waar je ook voor kiest, onze handvorm wandtegels zijn perfect met elkaar te combineren.

Weet je niet precies wat bij je past? Onze stylisten helpen je graag. En natuurlijk staan onze tegelzetters klaar om jouw handvorm tegelwand mooi en strak te plaatsen.

Lees meer over onze werkwijze.

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

Is jouw interieur toe aan meer karakter, sfeer en kleur? Bekijk dan onze collectie handvorm tegels in onze showroom. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. We zijn je graag van dienst met een kopje koffie en een advies op maat.

Benieuwd naar onze andere tegels? Bekijk ook de rest van onze collectie.

Contactgegevens

Liever bellen of mailen voor een afspraak?

Mail ons

info@vhs-tegeldomein.nl

0493 845 371

Bereik ons van 9:00u tot 21:00u

Heb je liever dat wij contact met jou opnemen?

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×