Wij zijn geopend op afspraak, dit kan online of telefonisch. Wij zetten de koffie voor je klaar!

Welkom in onze showroom

Tijdens die kop koffie (of iets anders natuurlijk) horen we graag alles over je wensen en ideeën. Is het voor je badkamer, toilet, woonkamer, keuken of misschien wel allemaal? Ga je voor keramische, houtlook of mozaïek tegels? Laat je in onze showroom in Someren inspireren door tegels in allerlei soorten, maten, materialen, kleuren en stijlen.

Inspiratie te boven

Gaat je hoofd al tollen van de vele opties? Geen zorgen. Wij geven je advies op maat en helpen je bij het maken van de beste keuzes voor jou. Dat doen wij bijvoorbeeld door je ideeën tot leven te brengen met een 3D-tekening.

Om het af te maken

Wil je dat alles goed geregeld wordt? Ook de uitvoering van je complete tegelwerk doen we graag voor je. Onze tegelzetters kennen het assortiment aan tegels het beste en weten precies hoe ze deze perfect voor je kunnen zetten.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel eens langs in onze showroom en laat je inspireren.

Marlène van Houts

Marlene opende een aantal jaar geleden, na ruim 25 jaar ervaring in het vak, haar eigen ‘domein’. In de vernieuwde tegelshowroom van VHS Tegeldomein helpt Marlene je stijl-, kleur- en materiaalkeuzes te maken waar je echt blij van wordt.

Emy van Houts

Bedacht interieurdesign, onder die naam onderneemt dochter Emy naast haar werkzaamheden in de Tegelshowroom. Ze brengt niet alleen je wensen tot leven met 3D tekeningen, ze helpt je ook aan de beste ideeën waar je zelf nooit op gekomen was.

Contactgegevens

Liever bellen of mailen voor een afspraak?

Mail ons

info@vhs-tegeldomein.nl

0493 845 371

Bereik ons van 9:00u tot 21:00u

Heb je liever dat wij contact met jou opnemen?

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×