Op dit moment zijn wij op alleen op afspraak geopend. De koffie staat klaar.

Onze Tegelzetters

We zeggen met trots ‘onze tegelzetters’. De mannen van Houts hebben ieder hun eigen tegelzetbedrijf en bundelen regelmatig hun krachten als dat nodig is; ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Samenwerken met andere bouwspecialisten gaat natuurlijk net zo soepel. Met oog voor detail en de nodige certificeringen (o.a. voor het plaats van XXL-formaat tegels) weet je zeker dat jouw tegels zo snel en goed mogelijk worden gezet.

Frank van Houts

Frank is met meer dan 30 jaar ervaring de ‘senior’ van de drie mannen. Hoewel het zetten van tegels een zwaar vak is, weet hij zijn zonen nog goed bij te benen. En anders weet hij met zijn enorme vakkennis nog altijd hoe het beter moet. Frank werkt onder de naam VHS Tegelwerken.

Ruud van Houts

‘VHS Ruud van Houts tegel en natuursteenwerken’ is een mond vol, maar daar is zeker niet alles mee gezegd. Met ruim 15 jaar ervaring in het vak volgde Ruud als oudste zoon zijn vader op.

Tim van Houts

De benjamin van de drie, Tim, gaat toch alweer zo’n 12 jaar mee in het tegelzettersvak. Hij is geen junior meer, en dat zie je overduidelijk terug in zijn werk. Tim vind je terug onder de naam: VHS Tim van Houts tegel en natuursteenwerken.

Contactgegevens

Liever bellen of mailen voor een afspraak?

Mail ons

info@vhs-tegeldomein.nl

0493 845 371

Bereik ons van 9:00u tot 21:00u

Heb je liever dat wij contact met jou opnemen?

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×