Wij zijn geopend op afspraak, dit kan online of telefonisch. Wij zetten de koffie voor je klaar!

Zoek je mooie en goede tegels voor een andere plek dan thuis? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je om keuzes te maken waar je echt blij van wordt. Dat doen we door je te inspireren, ideeën tot leven te wekken en dan maken we het af met een goed staaltje vakmanschap. En dat begint allemaal met een goede kop koffie. En die persoonlijke benadering? Die krijg je dan natuurlijk ook. Lees verder op deze pagina over onze persoonlijke werkwijze.

Stap 1: Kennis maken

Marlène en Emy heette je van harte welkom in hun showroom en ontwerpstudio aan de Verdonckstraat in Someren; een inspirerende omgeving waar ontwerp, tegelwerk en creativiteit elkaar ontmoeten.

De koffie staat voor je klaar. En ondertussen bespreken we je ideeën en wensen. Heb je nog geen enkel idee wat je wil? Geen probleem! Daar komen we samen snel genoeg achter.

Stap 2: Een inspirerend moodboard

Een moodboard is de ideale manier om erachter te komen wat jouw stijl is en waar jij blij van wordt. We gebruiken een tegel als basis en voegen hier allerlei elementen aan toe die kenmerkend zijn voor jouw smaak en interieur: een staaltje van je gordijnen, de kleurkaart van je muren, het stofje van je bankstel of de kleuren van je accessoires. Telkens als we een andere tegel gebruiken, zie je wat dit betekent voor de sfeer van je interieur. Een moodboard zegt meer dan 1000 woorden. Laat je inspireren tijdens een bezoekje aan onze ontwerpstudio. Wedden dat we samen jouw stijl te pakken krijgen?

Stap 3: Visueel 3D-ontwerp

Enthousiast geworden van je moodboard, maar vind je het toch moeilijk om het hele plaatje voor je te zien? Geen probleem! Dan maken we een 3D-ontwerp voor je: een levensechte visualisatie van jouw ruimte, net als de afbeelding van de badkamer hierboven. Zo zie je goed welk effect bepaalde materialen, afmetingen, structuren en kleuren hebben. Het kan net de extra zetje zijn om de knoop door te hakken.

Stap 4: Tegelzetter aan de slag

Ook de uitvoering van je complete tegelwerk doen we graag voor je. Onze tegelzetters van VHS Tegeldomein kennen het assortiment aan tegels het beste en weten precies hoe ze deze perfect voor je kunnen zetten. Dat doen ze natuurlijk met de beste gereedschappen en materialen.

Zoek je alleen een tegelzetter of heb je advies nodig over de mogelijkheden? Ook dan kun je bij VHS Tegeldomein terecht, zowel voor keramische als natuurstenen tegels.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel eens langs in onze showroom en laat je inspireren én adviseren.

Contactgegevens

Liever bellen of mailen voor een afspraak?

Mail ons

info@vhs-tegeldomein.nl

0493 845 371

Bereik ons van 9:00u tot 21:00u

Heb je liever dat wij contact met jou opnemen?

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×