Wij zijn geopend op afspraak, dit kan online of telefonisch. Wij zetten de koffie voor je klaar!
VHS

Houtlook tegels

Je ziet het verschil bijna niet tussen echt hout en houtlook tegels. Eigenlijk moet je ze met eigen ogen zien om het te geloven.

Afspraak maken Terug naar overzicht

De charme van een houten vloer

Wil je graag de sfeer in huis creëren die een houten vloer met zich meebrengt, zonder het vele onderhoud? Houtlook tegels, ook wel keramisch parket genoemd, zijn tegels die nauwelijks te onderscheiden van echte houten planken.

Ze zorgen voor een warme uitstraling, net zoals hout dat doet. Eigenlijk moet je ze met eigen ogen zien om te geloven hoe natuurlijk ze eruit zien.

Wij hebben houtlook tegels in allerlei soorten en maten: de opties binnen ons aanbod zijn eindeloos. Wij laten je graag kennismaken met deze mooie, duurzame én goedkopere manier van een houtlook in jouw woning. Kom langs bij onze showroom om het zelf te ervaren.

De voordelen van houtlook tegels

Houtlook tegels bieden veel voordelen ten opzichte van een echte houten vloer.

Allereerst zijn ze onderhoudsvriendelijk. Is de vloer vies geworden? Bij een echte houten vloer kunnen vlekken intrekken die nauwelijks schoon te krijgen zijn. Bij houtlook tegels heb je de vloer snel schoon door even te dweilen.

Houtlook tegels zijn daarnaast erg duurzaam doordat ze slijt- en krasvast zijn. Dit in tegenstelling tot hout, een product dat wél slijt. Een houtlook tegelvloer gaat langer mee, waardoor het zowel duurzaam voor de planeet als voor je portemonnee is.

Een ander voordeel van keramische tegels: het is ideaal in combinatie met vloerverwarming. Keramiek, het materiaal van de tegels, geleidt warmte namelijk heel goed. Hierdoor is de temperatuur in huis snel aangenaam.

Houtlook tegels bij VHS Tegeldomein

Je kunt keramische tegels als laminaat, parket of planken leggen. Een grove nerfstructuur, reliëf en/of knoestjes: bij VHS Tegeldomein zijn de opties eindeloos.

Ben jij op zoek naar een warme bruintint, of neig je meer naar modern antraciet? Ga jij voor een egale structuur, of juist robuust met veel nerven?

Welke kleur en structuur je ook zoekt, wij hebben het! Gegarandeerd. Uiteraard kunnen wij je ook helpen als je zelf niet goed weet wat het beste bij je interieur past.

Wij helpen je graag met een persoonlijk advies

Heb jij behoefte aan een frisse blik voor jouw vloer? Neem dan contact met ons op.

Samen zullen we een afspraak maken waarin wij jou van passend advies voorzien. Uiteraard onder het genot van een lekkere kop koffie.

Weet je nog niet precies wat je wilt en wil je alleen inspiratie opdoen? Uiteraard ben je ook altijd welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom.

Afspraak maken
Contactgegevens

Liever bellen of mailen voor een afspraak?

Mail ons

info@vhs-tegeldomein.nl

0493 845 371

Bereik ons van 9:00u tot 21:00u

Heb je liever dat wij contact met jou opnemen?

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×