Wij zijn geopend op afspraak, dit kan online of telefonisch. Wij zetten de koffie voor je klaar!
VHS

Mozaïek tegels kopen

Wil je mozaïektegels kopen? Wij hebben een ruim assortiment aan tegels. Laat je inspireren door onze collectie, of maak een afspraak en laat in onze showroom een moodboard en 3D ontwerp maken.

Afspraak maken Terug naar overzicht

Soorten mozaïektegels

Mozaïektegels geven sfeer aan jouw interieur. Ze lenen zich voor spannende contrasten en geven jouw woonruimte een persoonlijk tintje. Drie bekende soorten mozaïektegels zijn glasmozaïek, marmermozaïek en keramische mozaïek.

Glasmozaïek tegels

Glasmozaïek tegels zijn een van de bekendste soorten mozaïektegels. Ze zijn in alle denkbare kleuren beschikbaar, waardoor ze ideaal zijn om extra kleur aan een ruimte te geven. Daarnaast zijn ze makkelijk schoon te houden.

Marmermozaïek tegels

De naam zegt het al, marmermozaïek tegels zijn gemaakt van marmer. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en zijn zowel geschikt voor een klassieke of een moderne uitstraling. Ze worden voornamelijk gebruikt als robuuste of strakke afwerking en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Keramische mozaïek tegels

Net als glasmozaïek is keramiek makkelijk schoon te houden. Daardoor zijn deze tegels ideaal voor ruimtes zoals een badkamer, toilet en keuken.

Mozaïektegels voor elke ruimte

Mozaïektegels zijn een veelzijdige tegelsoort en door de uiteenlopende kleurstellingen ideaal te gebruiken in alle kamers van jouw huis. Door te spelen met vlakken tegels kun je ruimtes meer laten spreken. Hoe je dit doet? Dat lees je hieronder:

Mozaïek tegels in de badkamer

Door de beschikbare kleurstellingen zijn mozaïektegels ideaal om een tint toe te voegen aan jouw badkamer. Gebruik ze als wandtegel rondom het bad of achter het toilet. Combineer de tegels met XXL tegels om zo een strakke maar sfeervolle badkamer te creëren.

Mozaïek tegels in de keuken

Door gebruik te maken van mozaïektegels in de keuken kan je een gezellige en sfeervolle ruimte creëren. Wissel wandtegels af met stroken mozaïektegels of gebruik ze om de achterwand van je keuken op te vullen.

Mozaïek tegels in de woonkamer

Mozaïek tegels in een woonkamer komen niet vaak voor. Toch zorgen ze voor extra uitstraling. Gebruik de tegels bijvoorbeeld als wandtegel rondom een kachel. Daarnaast zijn ze ook te gebruiken als vloertegel of ter decoratie van een schouw.

Laat jouw ruimte ontwerpen

De vele mogelijkheden maken het kiezen van de juiste tegel niet makkelijk. VHS Tegeldomein helpt jou graag verder. Neem een bezoek aan onze showroom en laat je inspireren door een moodboard en een 3D-ontwerp. Zo heb jij een goed beeld van het eindresultaat en weet je zeker dat je de juiste tegel kiest.

Mozaïektegels laten zetten

Natuurlijk kun je de tegels zelf zetten, dit vergt echter wel wat vakkennis. Laat je de tegels liever zetten door een ervaren tegelzetter? Ook hiervoor kun je bij VHS Tegeldomein terecht. Onze tegelzetters hebben jarenlange ervaring en gaan elke uitdaging aan.

Mozaïek tegels kopen bij VHS Tegeldomein

Wil je mozaïektegels kopen? Kom langs in de showroom van VHS Tegeldomein in Someren. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0493 845 371 of stuur een mail naar info@vhs-tegeldomein.nl. Wij staan graag voor je klaar!

Afspraak maken
Contactgegevens

Liever bellen of mailen voor een afspraak?

Mail ons

info@vhs-tegeldomein.nl

0493 845 371

Bereik ons van 9:00u tot 21:00u

Heb je liever dat wij contact met jou opnemen?

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×