Wij zijn geopend op afspraak, dit kan online of telefonisch. Wij zetten de koffie voor je klaar!
VHS

Keramische wandtegels

Onze keramische wandtegels geven elke badkamer, keuken of toilet een prachtige en unieke uitstraling.

Afspraak maken Terug naar overzicht

Onze keramische wandtegels geven elke badkamer, keuken of toilet een prachtige en unieke uitstraling.

Er is een keramische wandtegel voor in iedere woonstijl. Zo hebben we tegels in natuursteenlook, betonlook, houtlook en retrolook met geometrische prints. Ook hebben we prachtige Portugese wandtegels en fraaie mozaïek tegels in ons keramische assortiment.

Zoals je leest heb je bij VHS ruime keuze aan keramische wandtegels in alle soorten en maten.

De voordelen van een keramische wandtegel

Keramische wandtegels zijn niet alleen mooi, de tegels hebben ook veel fijne eigenschappen.

Wandtegels van keramiek zijn gemakkelijk schoon te maken en nemen geen vocht op. Daarom zijn ze bij uitstek geschikt voor badkamer en toilet.

Daarnaast zijn onze keramische wandtegels slijtage- en krasvrij en vuurbestendig, wat ze ook geschikt maakt voor de achterwand in je keuken.

Een VHS keramische wandtegel voor elk interieur

De mogelijkheden met keramische wandtegels zijn echt eindeloos, waardoor ze in vrijwel ieder interieur passen. De wandtegels zijn bijvoorbeeld perfect voor een strakke look, want kunnen heel dicht tegen elkaar aan worden geplaatst waardoor de voegen smal zijn. Erg mooi met een keramische wandtegel met de uitstraling van beton, natuursteen of hout.

Ga je liever voor een retrolook? Dan zijn onze vintage wandtegels met geometrische prints dé perfecte keuze. Deze keramische wandtegels geven je interieur een heel bijzondere uitstraling.

Ben je zoek naar meer kleur of speelse vormen in je interieur? Kies dan voor onze keramische Portugese-, mozaïek-, of handvorm tegels.

Wil jij weten welke keramische wandtegel geschikt is voor jouw interieur? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag. Lees hier meer over onze werkwijze.

Keramische wandtegels in mat of glans en in allerlei formaten

Hou je van vierkante, rechthoekige, grote of kleine wandtegels? Mat of liever glans? In de showroom van VHS Tegeldomein doe je inspiratie op als het gaat om mooie keramische wandtegels met een luxe uitstraling.

Keramische wandtegels laten plaatsen?

Het mooiste resultaat bereik je als keramische wandtegels kaarsrecht tegen elkaar aan liggen. Omdat dit echt vakwerk is, raden we je aan om de tegels te laten plaatsen door een professional.

Onze tegelzetters zijn experts in het plaatsen van keramische wandtegels en helpen je graag!

Kom alle VHS keramische wandtegels bekijken in onze showroom

Heb je online onze uitgebreide collectie aan keramische tegels bekeken? En wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Of heb je een heel specifieke tegelwens? In onze showroom geven we je graag advies. Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken.

Bij ons vind je vast en zeker de perfecte keramische wandtegel voor jouw interieur.

Bezoek onze showroom zonder afspraak op dinsdag en donderdag

Wil je gewoon eens binnenlopen in onze showroom? Ook dat kan! Op dinsdagen en donderdagen ben je ook zonder afspraak van harte welkom tussen 10.00 – 16.00 uur. De experts van VHS Tegeldomein leiden je met alle plezier rond en beantwoorden graag al je vragen.

Afspraak maken
Contactgegevens

Liever bellen of mailen voor een afspraak?

Mail ons

info@vhs-tegeldomein.nl

0493 845 371

Bereik ons van 9:00u tot 21:00u

Heb je liever dat wij contact met jou opnemen?

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×