Wij zijn geopend op afspraak, dit kan online of telefonisch. Wij zetten de koffie voor je klaar!

Ben je op zoek naar unieke tegels om wat meer pit te brengen in je interieur? Dan zijn portugese tegels een zeer geschikte keuze. Deze trendy tegels zorgen direct voor een creatieve update van jouw ruimte en brengen kleur en levendigheid met zich mee.

Portugese tegels staan bekend om de diverse motieven en patronen in natuurlijke tinten, maar er zijn ook kleurrijke varianten verkrijgbaar. Bekijk ons aanbod voor de mogelijkheden.

Portugese vloertegels

Een portugese tegelvloer zorgt voor een speels effect en een unieke uitstraling. Omdat de patronen van de tegel vaak wat drukker zijn, is het mooi om ze te combineren met een effen kleur op de muur. Uiteraard kun je het zo bont maken als je zelf wilt.

De Portugese vloertegel kan in iedere ruimte gezet worden. Met name ruimtes als de keuken, badkamer, hal of het toilet zijn populaire toepassingen van de prachtige tegel.

Collectie portugese vloertegels

Hieronder enkele portugese vloertegels uit onze collectie.

Portugese wandtegels

Niet alleen op de vloer, maar ook op de wand zijn de portugese tegels erg leuk. Kies bijvoorbeeld voor een accent van het portugese motief op de keukenwand. De tegels zijn geschikt voor de keuken, want ze kunnen wel tegen een stootje. Portugese tegels zijn niet gevoelig voor zuurhoudende middelen, geven geen krassen en zijn onderhoudsvriendelijk.

Ook in de badkamer geven de wandtegels een mooi en sfeervol effect. Wil je het liever wat rustiger houden? Dan is het ook leuk om, in plaats van de gehele muur, een enkele strook te bekleden met portugese tegels.

Collectie portugese wandtegels

Hieronder enkele portugese wandtegels uit onze collectie.

Portugese tegels voor buiten

Portugese tegels zijn zowel voor binnenshuis als voor buitenshuis geschikt. Vaak wordt gezegd dat de tegel buiten kapot kan vriezen, maar dit komt slechts zelden voor. 100% garantie dat de tegel in perfecte staat blijft kunnen wij echter niet geven.

Om achteraf teleurstelling te voorkomen is het slim om altijd even advies te vragen als je portugese tegels buiten wilt plaatsen. Onze experts adviseren je uiteraard graag.

Bekijk onze collectie

Nog meer tegels bekijken om ideeën op te doen? Bekijk onze collectie van design tegels, waarmee je je interieur op kunt leuken.

Hulp nodig met het uitzoeken van de juiste tegel die mooi past in jouw ruimte? Onze stylisten geven je graag advies op maat. Maak voor advies een afspraak of neem direct contact met ons op door te bellen naar 0493 845 371 of te mailen naar info@vhs-tegeldomein.nl.

Contactgegevens

Liever bellen of mailen voor een afspraak?

Mail ons

info@vhs-tegeldomein.nl

0493 845 371

Bereik ons van 9:00u tot 21:00u

Heb je liever dat wij contact met jou opnemen?

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×