Wij zijn geopend op afspraak, dit kan online of telefonisch. Wij zetten de koffie voor je klaar!

De keuken: voor de ene een bijna onaangeraakt gebied en voor de ander de belangrijkste plek in het huis. Met deze 6 creatieve ideeën voor keukentegels wordt dit hoe dan ook je favoriete plek.

1.    Glanzende keukentegels

Wil je wat glans in je keuken toevoegen, maar weet je niet zo goed hoe? Kies dan voor glanzende keukentegels, zoals de mooie glanzende visgraat tegel in koperkleur die je ziet in de afbeelding hieronder. Deze tegels zijn ontzettend stoer, maar met een ‘classy’ look. De koperkleur geeft je keuken meteen een warme uitstraling.

Glanzende keukentegels zijn ook ontzettend goed te combineren met matte keukendeuren voor een mooi contrast.

2.    Keukentegels met goude aders

Zijn de koperkleurige visgraat tegels iets te veel glans voor je, maar vind je een beetje glinstering wel leuk? Kies dan voor een keramische tegel in een donkergrijze kleur en een ‘touch of gold’ door de glanzende gouden aders. Ook deze tegel zie je terug in de inspiratie-afbeelding hieronder.

Met deze donkere tegels met gouden details heeft je keuken niet veel meer nodig. Met deze chique uitstraling in je keuken voel je je als een echte sterrenchef.

3.    Strakke keukenachterwand

Als je je keuken een strakke uitstraling wilt geven, is een grote keramische achterwand keukentegel met bijvoorbeeld een witgrijsachtige kleur, een hele goede keuze. Zo’n tegel is lekker basic en heel geschikt om te combineren met andere decoratieve elementen in je keuken. Of je houdt het gewoon strak en simpel met deze elegante tegel.

Keukentegels ideeën 1

4.    ‘Have a break, have a kitkat mozaïek tegel’

Nee, dit zijn geen tegels van chocolade. Deze tegels hebben hun naam te danken aan de vorm die lijkt op de bekende reep: klein en langwerpig. De tegels worden ook wel eens mozaïek vingers genoemd. Wat ze nog meer gemeen hebben met het gelijknamige snoepgoed, is dat de tegels ‘eye candy’ voor je muur zijn.

De kitkat mozaïek tegel heb je in alle kleuren van de regenboog. Je kan een hele muur of alleen een onderdeel van je keuken betegelen. Of kies voor een kleine strook van deze tegel voor een speels effect. Plaats de kitkat mozaïek tegel horizontaal of verticaal. Je kunt er eigenlijk alles mee doen, behalve opeten.

Een voorbeeld van deze tegel vind je in de onderstaande afbeelding.

5.    Hexagon keukentegel

Net als de kitkat mozaik tegel heb je ook de hexagon tegels in alle kleuren van de regenboog. Deze tegel is precies wat de naam betekent: 6-hoekig. De hexagon tegels is perfect voor het maken van patroontjes in je keuken.

Vind je patroontjes druk? Niet als je kiest voor een neutrale kleur (of kleuren) en ervoor kiest om een kleun stukje in je keuken ermee te betegelen. Met de hexagon tegels kun je zo creatief je keuken decoreren als je zelf wilt.

6.    De grote vriendelijke reus

De groot formaat keramische vloertegel met marmerlook past in iedere keuken: van landelijk tot futuristisch modern. Of je ze nu combineert met houten, witte glimmende of bontgekleurde keukenkastjes, deze tegels doen het altijd goed. Ze zijn chique door het materiaal en stoer door het formaat. Gegarandeerd dat je lang geniet van deze vloertegel. Het enige wat je nog hoeft te doen is kiezen tussen de witte, bruin-, en grijstint tegels.

Keukentegels ideeën 2

Benieuwd naar nog meer keukentegel ideeën?

Vind je het lastig om deze creatieve ideeën voor je te zien in jouw keuken? Maak dan online een afspraak en laat onze designers een moodboard en 3D-ontwerp creëren van jouw keuken.

Met dit ontwerp weet je zeker dat de ideeën en de tegels bij jouw wensen en inrichting past. Bel je liever even? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0492 845 371 of 06 12 36 74 41. Je kunt natuurlijk ook altijd een kijkje komen nemen in onze showroom in Someren.

Contactgegevens

Liever bellen of mailen voor een afspraak?

Mail ons

info@vhs-tegeldomein.nl

0493 845 371

Bereik ons van 9:00u tot 21:00u

Heb je liever dat wij contact met jou opnemen?

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×