Wij zijn geopend op afspraak, dit kan online of telefonisch. Wij zetten de koffie voor je klaar!

Ooit ontworpen voor de Parijse metrostations, is de metro tegel al jaren een klassieker in interieurland. En dat is niet verwonderlijk.

Metro tegels zijn stijlvol, klassiek en inmiddels in tal van kleuren verkrijgbaar. Daarmee is er een metro tegel voor elk interieur.

Creëer je eigen stijl met metro tegels

Een puristische woonstijl is een uitdrukking van tijdgeest, elegantie en exclusiviteit. Geen enkele andere tegelserie combineert deze eigenschappen in zo’n stijlvol design als de metro tegel.

De kleine, glanzende metro tegel verscheen in interieurs voornamelijk als wandtegel in de keuken. Dat is echter allang niet meer de enige plek. We hebben ook metro tegels voor je badkamer of een andere kamer.

Uitgebreide collectie metro tegels

Puur, modern en bijzonder: dát is onze ruime keuze aan metro tegels. Van de karakteristieke roomwitte, tot aan een zeer rustieke groene metro tegel of een stoere zwarte. Glanzend of mat: wij kunnen precies leveren wat jij zoekt.

Kom je er zelf niet helemaal uit welke metro tegel past in jouw interieur? Wij helpen je daar graag bij. Bekijk onze persoonlijke werkwijze hoe wij dat doen.

Metro tegels zelf tegelen of laten doen?

Een wand betegelen met metro tegels luistert nauw. Ze dienen met een heel smalle voeg en écht kaarsrecht geplaatst te worden voor het allermooiste resultaat. Dat kun je zelf natuurlijk doen als je handig bent. Maar naar onze mening is het betegelen laten uitvoeren door een professional een betere optie.

Onze ervaren tegelzetters zijn experts in het mooi en strak plaatsen van metro tegels. Voor de prachtigste wanden, waar je eindeloos naar kunt blijven kijken.

Van harte welkom in onze showroom

Zijn metro tegels al jaren een wens van jou? Hebben wij jou kunnen inspireren met ons portfolio en wil je de diverse kleuren graag eens in levende lijve met elkaar vergelijken? Neem dan zeker contact met ons op om een afspraak te maken. Voor je het weet zitten onze metro tegels bij jou op de muur!

Je bent op dinsdagen en donderdagen tussen 10.00 – 16.00 uur ook zonder afspraak van harte welkom in onze showroom.

Ons team van VHS Tegeldomein ontvangt je graag voor een rondleiding en het beantwoorden van al jouw vragen over metro tegels en ook andere soorten design tegels.

Neem contact op

Contactgegevens

Liever bellen of mailen voor een afspraak?

Mail ons

info@vhs-tegeldomein.nl

0493 845 371

Bereik ons van 9:00u tot 21:00u

Heb je liever dat wij contact met jou opnemen?

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×