Wij zijn geopend op afspraak, dit kan online of telefonisch. Wij zetten de koffie voor je klaar!
VHS

Design tegels

Wil je het net even anders doen? Misschien alleen een wandje in je wc of gewoon je hele keuken? We hebben genoeg design tegels voor jouw net zo bijzondere ruimte.

Afspraak maken Terug naar overzicht

Op zoek naar een unieke tegel om jouw interieur net wat bijzonderder te maken? Kies dan voor een design tegel. Naast de standaard vierkante tegel hebben wij een uitgebreid aanbod van bijzondere design tegels, die er in veel verschillende varianten, kleuren en materialen zijn.

Soorten design tegels

Design tegels zijn tegels die net even anders zijn dan een ‘normale tegel’. Er zijn veel verschillende soorten design tegels waarmee je jouw ruimte écht uniek maakt. De bekendste soorten design tegels zijn:

Portugese cementtegels

Marokkaanse tegels

Spaanse tegels

Metro tegels

Hexagon tegels

Handvorm tegels

Marmer tegels

Design wandtegels

Met een unieke design tegel op één wand breng je een accent aan in je ruimte en creëer je sfeer. Kies bijvoorbeeld voor een kleurrijke Marokkaanse tegel voor een vintage en Oosterse touch.

Of breng een strook van Portugese tegels aan op je keukenwand, om het geheel nét wat interessanter en spannender te maken. Met een design wandtegel maak je jouw ruimte pas echt uniek.

Design vloertegels

Een design tegel is niet alleen geschikt als wandtegel, maar kan ook erg leuk zijn op de vloer. Maak bijvoorbeeld je toilet wat specialer met een vloertegel in hexagon vorm of kies voor een Spaanse vloertegel in de keuken. Een andere vorm of patroon dan de standaard vierkant en effen, maakt een tegelvloer net wat bijzonderder.

Heb je op de muur een effen kleur aangehouden en is het allemaal wat tam? Breng sfeer met een mooie design tegel op de vloer. Doordat de muren rustig zijn gehouden blijft de ruimte, ondanks de drukkere design tegel, mooi in balans.

Design tegels badkamer

Tot slot zijn design tegels erg populair in de badkamer. Tegenwoordig lijken veel badkamers best wel op elkaar. Wil je juist voor een uniek design gaan? Kies dan voor een badkamertegel in een bijzondere vorm of met een opvallende kleur. Ook koper en brons tinten zijn erg mooi om terug te laten komen in je badkamertegel.

Benieuwd naar onze extra bijzondere tegels?

Met bovenstaande sfeerfoto’s krijg je al een beetje een beeld van wat er allemaal mogelijk is om je interieur uniek te maken met een design tegel. Maar ons aanbod is nog veel groter dan dit.

Benieuwd naar al onze bijzondere tegels? Neem een bezoek aan onze showroom in Someren, onze stylisten helpen je graag om advies op maat te geven. Maak hiervoor wel even een afspraak.

Heb je nog vragen of heb je ons nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak maken
Contactgegevens

Liever bellen of mailen voor een afspraak?

Mail ons

info@vhs-tegeldomein.nl

0493 845 371

Bereik ons van 9:00u tot 21:00u

Heb je liever dat wij contact met jou opnemen?

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×