Wij zijn geopend op afspraak, dit kan online of telefonisch. Wij zetten de koffie voor je klaar!

Als er één plek in huis is waar je zeker tegels zal aantreffen, dan is het wel de badkamer. Dat is dan ook dé plek om eens wat anders te proberen dan de standaard zwarte of witte badkamertegel.

Om je te inspireren hebben wij daarom drie ideeën voor badkamertegels op een rij gezet.

Badkamertegel inspiratie 1: Feeling blue

Bij ‘Feeling blue’ associeer je wellicht met negatief, maar geloof ons dat je je alles behalve depressief voelt als je een badkamer met deze blauwe keramische zelliges in stapt. De effen geglazuurde tegels die je kunt zien op de foto hebben een rustieke en ambachtelijke uitstraling.

Creëer een spa-gevoel door deze blauwe tegels te combineren met mozaïek in dezelfde kleur. Zo combineer je verschillende tegels met elkaar en wordt je badkamer een oase van rust.

Zie je het hout op de afbeelding? Dat is geen echt hout, maar een houtlook tegel. Door de nerven en details is deze tegel bijna niet van echt hout te onderscheiden én ideaal voor in je badkamer. Combineer de houtlook tegel eventueel nog met een lichtere (grijze) tegel, de juiste badkamermeubels en start iedere ochtend je dag in je eigen hamam.

Badkamertegel inspiratie - Blauw

Badkamertegel inspiratie 2: Roze wolk

Is roze lief en schattig? Misschien. Is roze gedurfd? Dat is het zeker! Deze rood-roze en roze mozaïektegels en langwerpige tegels zijn stoer en warm tegelijkertijd.

Voor de echte waaghals: combineer de roze badkamertegels met een tegel met een “geprint” patroon. Als je goed kijkt, zie je op de foto dat de grote witte tegel op de achtergrond een patroontje heeft. Met deze tegels en kleuren, gecombineerd met bijvoorbeeld een matzwarte kraan en een donkere houtlook tegel, waan je je iedere dag op een roze wolk als je de badkamer binnenloopt.

Badkamertegel inspiratie - Roze

Badkamertegel inspiratie 3: Black & white

Zwarte en witte tegels in de badkamer zijn tijdloos, maar deze combinatie hoeft zeker niet standaard of saai te zijn. Kies bijvoorbeeld voor een tegel met reliëf of een marmeren tegel in zwart of wit.

Een marmeren tegel geeft de badkamer meteen een luxe uitstraling, vooral gecombineerd met de oosterse lantaarn tegeltjes. Met deze lantaarn tegels hoef je niet meteen een hele muur te betegelen, maar bijvoorbeeld een kleine strook in de douche.

Heb je een wat grotere badkamer? Combineer deze zwart-wit-stijl dan met grijze XXL-formaat tegels (op de achtergrond van de foto) voor een ‘million dollar’-gevoel. Zonder dat je ook echt een ‘million dollar’ hoeft uit te geven natuurlijk.

Badkamertegel inspiratie - Zwart-wit

Benieuwd hoe dit eruitziet in jouw badkamer?

Ben je geïnspireerd door deze drie badkamertegel trends? En ben je reuze benieuwd hoe dit er in jouw badkamer uit zal zien? Maak dan online een afspraak en laat onze designer een moodboard en 3D-ontwerp creëren van jouw tegelwens.

Loop ook gerust eens binnen bij onze showroom voor nog meer badkamertegel inspiratie.

Contactgegevens

Liever bellen of mailen voor een afspraak?

Mail ons

info@vhs-tegeldomein.nl

0493 845 371

Bereik ons van 9:00u tot 21:00u

Heb je liever dat wij contact met jou opnemen?

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×