Wij zijn geopend op afspraak, dit kan online of telefonisch. Wij zetten de koffie voor je klaar!

Ooit was een lambrisering hard nodig om koude stenen muren te isoleren; nu is het dé manier waarop jij indruk gaat maken met je interieur.

Net als vroeger kun je een lambrisering natuurlijk maken van hout. Ook een lik verf geeft optisch het idee van een lambrisering. Maar kies je voor een lambrisering met tegels, dan is je muur ook nog eens beschermd tegen deukjes, krassen en vuil. Kortom: een lambrisering met tegels is praktisch en mooi voor elk interieur!

Wij geven je enkele inspirerende ideeën voor lambrisering met tegels:

Lambrisering met vintage tegels

Heb je bijvoorbeeld een huis uit de jaren ’30? In die tijd werd een lambrisering al gebruikt als decoratie, als tegenhanger van de sobere bouwstijl van de jaren daarvoor. Helaas zijn veel van deze authentieke details door de jaren heen verloren gegaan.

Wil je de vintage stijl van toen weer terug in je interieur? Kies dan voor handgemaakte Marokkaanse tegels, ook wel Zelliges genoemd.

Lambrisering marokkaanse tegels

Lambrisering met designtegels

Durf jij wel wat kleur te bekennen? Ga dan voor een gewaagdere kleur voor je lambrisering. Doordat het alleen een lambrisering is en je niet de hele wand vol betegelt houd je het, ondanks de wat gewaagdere tegel, toch nog een rustig geheel. Bekijk eens onze collectie van design tegels. Je zult vast een tegel vinden in jouw lievelingskleur. Of meerdere kleuren natuurlijk, want van ons hoef je niet te kiezen!

Creatieve lambrisering met Portugese tegels

Ook met Portugese tegels kun je jouw creativiteit laten zien. De hal of gang is in de meeste gevallen een relatief kleine ruimte en je brengt er niet al te veel tijd door. Hierdoor zal het wat drukkere patroon van een Portugese tegel niet snel vervelen.

Hexagon, driehoek of schubben lambrisering

Hou je wel van ‘anders dan anders’, maar vind je uitgesproken kleuren en patronen iets te veel van het goede? Neem dan een rustige kleur, maar een opvallende vorm. Hexagon, driehoek of schubben; wij houden ervan!

Lambrisering met tegels hexagon

Ga voor een lambrisering met grootformaat tegels

Tot slot is het ook een optie om een lambrisering te maken met grootformaat tegels, oftewel XXL tegels. Deze zijn vaak wat rustiger voor het oog, maar er zitten ook zeker exemplaren bij die van jouw ruimte iets bijzonders maken. En picture this: ook al is je hal maar klein, met grote marmerlook tegels heb je met recht een entree met grandeur!

Advies nodig voor jouw tegellambrisering? Wij helpen je graag!

Voel je dat wij enthousiast zijn? Mooi! We brengen ons enthousiasme graag op je over. Maak online een afspraak en bespreek je ideeën met onze stylisten. Ze maken met liefde en plezier een 3D-tekening zodat jij kan zien hoe mooi een lambrisering van tegels is. Bel je liever even? Neem dan telefonisch contact op via 0492-845371 of 06-12367441.

Contactgegevens

Liever bellen of mailen voor een afspraak?

Mail ons

info@vhs-tegeldomein.nl

0493 845 371

Bereik ons van 9:00u tot 21:00u

Heb je liever dat wij contact met jou opnemen?

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×