Wij zijn geopend op afspraak, dit kan online of telefonisch. Wij zetten de koffie voor je klaar!

Oké, let’s face it; als het gaat om tegels, dan zijn wij niet objectief. Alles bij elkaar opgeteld hebben wij namelijk al zo’n 125 jaar ervaring met het inkopen, verkopen en plaatsen van tegels. Boven alles houden wij gewoon van ons product! Tijd dus om met harde bewijzen te komen. Want wat zijn nou de voordelen van keramische tegels?

Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

Tegenwoordig is bijna een kwart van de Nederlandse bevolking allergisch voor huisstofmijt. Maar zelfs zonder allergie, is het wel fijn te weten dat mijten, bacteriën en andere onzichtbare beestjes weinig overlevingskansen hebben in het dichte oppervlak van een keramische tegel. Hetzelfde geldt eigenlijk voor vlekken.
Sowieso is het schoonmaken van keramische tegels super easy, zoals je in onze eerdere blog met schoonmaaktips ook kunt lezen. Dat zit toch een stuk lekkerder!

Duurzaam

Keramische tegels zijn gemaakt van zand en klei en andere grondstoffen die vrijwel onbeperkt aanwezig zijn in de natuur. Door dat kleimengsel te bakken op hoge temperaturen, wordt de vloer ongevoelig voor vlekken, krassen en slijtage en gaat hij dus eindeloos mee. Daarnaast vraagt de vloer weinig onderhoud (en dus weinig onderhoudsproducten!) en lenen keramische tegels zich perfect voor het gebruik met vloerverwarming en een energiezuinige warmtepomp.
Maar mocht je dan toch ooit genoeg hebben van je keramische tegels, weet dan dat ze door hun natuurlijke samenstelling goed te recyclen zijn. Namens de natuur alvast bedankt!

Geschikt in elke ruimte

Nog een voordeel van dat bakken; de tegel wordt hiermee geschikt voor elke ruimte. Dus niet alleen in je woonkamer geniet je van keramische tegels, ook zijn ze geschikt voor je badkamer, je toilet of als lambrisering in je hal. Plaats daarnaast keramische tegels achter je fornuis om spetters vet of pastasaus op te vangen, of gebruik keramische tegels achter je open haard. Ben je nou helemaal niet meer te stoppen, neem dan ook buiten keramische tegels.

De keuze is reuze

Keramische tegels zijn er werkelijk in alle soorten, kleuren en formaten. Met print, reliëf, of juist eenvoudig. Met de beste wil van de wereld kunnen wij geen interieurstijl bedenken waar keramische tegels niet bij zouden staan.

Kun je niet kiezen? Wij helpen je graag!

Wedden dat je nu begrijpt waarom wij zo houden van keramische tegels? In onze showroom inspireren wij je graag met alle mogelijkheden. Maak daarom online een afspraak  of neem telefonisch contact op via 0492-845371 of 06-12367441.

Contactgegevens

Liever bellen of mailen voor een afspraak?

Mail ons

info@vhs-tegeldomein.nl

0493 845 371

Bereik ons van 9:00u tot 21:00u

Heb je liever dat wij contact met jou opnemen?

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×